Németh Viktória, tördelő-szerkesztő

Németh Viktória vagyok, 1982-ben születtem Budapesten.
A média világába Édesapám révén nyertem betekintést már egész kicsi gyerekkoromban, mert Ő egy a filmes és reklám berkekben jártas szakember. Így talán nem is volt kérdés, hogy az általános iskola elvégzése után merre is orientálódjak, ezért esett a választásom a Tótfalusi Kis Miklós Nyomdaipari Szakközépiskolára, ahol kiadványszerkesztői szakon végeztem 2000-ben.
Pályámat 2002-ben kezdtem egy hirdetési újságnál, ahol elsajátíthattam a szakma csínyját-bínyját. Jelenleg egy nagy múltú kiadónál dolgozom grafikusként. Szerencsére elmondhatom, hogy a szakmám a hobbimmá vált és e szakmai szeretet mindig arra sarkall, hogy tovább képezzem magam, hogy lépést tudjak tartani a mindig megújuló programokkalés trendekkel.
Csomádhoz mondhatni születésem óta kötődöm, mert a telek a parcellázások kezdete óta a Nagyszüleim tulajdonában. Itt töltöttem mondhatni gyermekkorom legszebb nyarait is, így számomra nem is volt igazán kérdéses, hogy hol szeretnék letelepedni.
2009-ben határoztunk úgy a Párommal, hogy itt szeretnénk élni, így a csomádi nyaralónkból mára már kis családi fészek lett. Nagyon szeretünk itt élni és többek között ezért is jelentett nagy örömet, mikor megláttam, hogy Csomádnak saját újságja is van, az akkor még Csomádi Hírharang.
Itt értesültem arról is, hogy önkénteseket keresnek a lap szerkesztéséhez. Számomra nem is volt kérdéses, hogy jelentkezzek e erre a felhívásra. Így kerültem bele a szerkesztői csapatba és lettem a lap(ok) tördelője és grafikusa.
Bár a Hírharangos „pályafutásom” még szinte el sem kezdődött, úgy fejeződött be… Hiszen csak az utolsó számában tudtam némileg közreműködni, a mársokszor emlegetett okok miatt. De ez nem szegte kedvemet, így teljes erőbedobással álltam az új feladat elé: létrehozni az új újságot a Csomádi Tükröt. Bízva abban, hogy elnyeri majd a kedves Olvasók tetszését.